Tekstilavdelingen

Tekstilavdelingens hovedoppgave er å produsere nisseluer til Per Asplins barnemusikal Putti Plutti Pott. Dette er en musikal om nissegutten Putti Plutti Pott og hans reise til Onkel Per, Petter og Caroline med julenissens trylleskjegg. Musikalen settes opp år etter år av Troll Production AS som har rettighetene til stykket.

Hvert år leverer vi 3000 nisseluer til juleforestillingen. Dette har vi gjort siden 1995. Prosessen med å strikke disse nisseluene er lang. Først blir lua strikket på strikkemaskin. Så blir den nålet sammen og montert. Til slutt blir nisseluene dampet og pakket klar for sending. Duskene som er montert på luene er også flettet og bundet for hånd. Damene på tekstilavdelingen er tydelig stolte av den fantastiske jobben de gjør.

Troll Production AS er et selskap med et ideelt formål. De velger sine samarbeidspartnere med omhu, og vi er stolt av å være leverandør til Putti Plutti Pott. Alle nisseluene som selges til publikum samt de som er på scenen, er produsert av de glade og dyktige damene på tekstilavdelingen. For Troll Production AS er det et viktig samfunnsansvar å kjøpe et kvalitetsprodukt som er levert av yrkeshemmede mennesker som er stolte og glade over å ha en jobb å gå til. De bidrar dermed sterkt til å opprettholde meningsfylte og viktige arbeidsplasser.

Når tiden strekker til, jobber vi og med vår egen lille ullkolleksjon. Sjal, halser, pannebånd, luer i herlige farger. I tillegg passer vi på å alltid ha et lager av våre populære kopptuer. HER kan dere finne en oversikt over produktene våre. 

Kom gjerne og se vårt utvalg!

Vi tar også andre oppdrag etter forespørsel.