Personvernerklæring

For Vågar Produkter AS

 

For å kunne tilby deg gode tjenester, må vi ofte behandle personopplysninger om deg elektronisk eller i et register. Formålet med behandlingen er å kunne tilby deg som kunde /deltager våre tjenester på best mulig måte i henhold til vårt kvalitetssikringssystem og dine ønsker.

For at vi skal kunne behandle opplysninger om deg, må vi ha et rettslig grunnlag. Det kan for eksempel være at du har gitt oss samtykke til å håndtere personopplysningene eller vi skal oppfylle en avtale med deg. Det kan også være nødvendig for at vi skal oppfylle en rettslig forpliktelse.

Ved forsendelser fra oss til deg som kunde, kan opplysninger som navn, adresse og telefonnummer deles med 3 part, som for eksempel fraktselskap. Dersom behandlingen er basert på samtykke, har du rett til å trekke det tilbake når som helst.

Du har rett til innsyn i de opplysningene vi behandler om deg. For å få innsyn må du kontakte daglig leder hos oss.

Du kan lese mer om dette i personopplysningsloven og personvern-forordningen.

Vågar Produkter AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene og kontaktinformasjon for personvernrelaterte henvendelser. Ved personvernrelaterte henvendelser, send mail til post@vagar-produkter.com

Nettsiden vår samler inn standard cookies. Dette gjøres kun for å bedre brukervennlighet av nettsiden og blir ikke brukt til analyser eller loggføring.

Hopp rett ned til innholdet