Jobbfrukt i Kabelvåg og Svolvær

Bestill jobbfrukt til din bedrift, og få fersk frukt levert hver uke.

kurv med frukt

Ved å abonnere på jobbfrukt er dere og med på å støtte viktige arbeidsplasser for de med nedsatt funksjonsevne.

Alle vekstbedriftene som er med i Jobbfrukt, er sertifisert og lært opp på alle nødvendige områder. Vi har godkjenning fra Mattilsynet når det gjelder hygiene, pakking og distribusjon. I tillegg har alle som jobber med Jobbfrukt gjennomgått BAMAs Jobbfruktskole, noe som gir nødvendig innsikt i produkter, kvaliteter og riktig behandling av varene.

Ved å abonnere på jobbfrukt tar din virksomhet et viktig samfunnsansvar, og støtter verdifulle arbeidsplasser. Frisk jobbfrukt skaper trivsel på arbeidsplassen. Kundegruppen for ordningen er i hovedsak private og offentlige bedrifter/ foretak, men det er også anledning til å bestille fruktkurver til ulike arrangementer og anledninger.

I en fruktkurv finner du fem til åtte ulike frukttyper avhengig av sesong. Friskheten garanterer vi. Skulle du likevel finne frukt som ikke tilfredsstiller frisk frukt- garantien, kontakt oss umiddelbart – og vi bringer deg straks en ny jobbfruktkurv.

Ved å inngå Jobbfruktabonnement, får dere levert frisk jobbfrukt hver uke (vi følger skoleåret, og har et opphold fra midten av juni til midten av august). Jobbfruktkurven blir levert av våre glade og pliktoppfyllende arbeidstakere.

Abonnementet kan sies opp med én ukes varsel.

Bestill et 4 ukers prøveabonnement og få første kurv gratis*!

Vågar Produkter AS kan også levere fruktkurver på bestilling. Gi en sunn og frisk oppmerksomhet til en kollega, samarbeidspartner eller kunde.

*gjelder kun ved nytegning av abonnement

Hopp rett ned til innholdet