Vågar-hals

En deilig ullhals med et mønsterstrikk som gir en lett og god passform.  

Vårt mål er at våre produkter skal være noe som jentene på tekstilen kan lage helt selv. Med litt prøving og feiling kom vi frem til et produkt som jentene legger opp, strikker, setter sammen og feller av helt selv. Det gjør at jentene er svært stolte over produktene de lager. Ullhalsen var det første produktet strikket på denne måten. 

Halsen er strikket i 100% finull fra Hillesvåg Ullvarefabrikk. I tillegg til utvalget vi har i butikken kan man legge inn bestilling på alle våre produkter. 

Vi har et stort utvalg av ferdig strikkede halser i butikken vår i Kaiveien 28 i Kabelvåg. Har du ikke mulighet til å komme innom kan se gjennom det store fargeutvalget HER, og så sende oss en melding med hvilket produkt og hvilke farger du ønsker strikket. 

Tekstilavdelingens

nisseluer-40408

Tekstilavdelingens hovedoppgave er å produsere nisseluer til Per Asplins barnemusikal Putti Plutti Pott.

Jobbfrukt

fruktkurver

Jobbfrukt er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom BAMA og en landsdekkende gruppe bedrifter som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne.

Sikkerhetsmakulering

makulering

Vi tilbyr sikker og miljøvennlig sikkerhetsmakulering til private og offentlige virksomheter i Vågan. Alt makulert materiale leveres til gjenvinning.

Vedavdelingen

vedgutta

Her produseres, pakkes og selges fyringsved i sekk.

SE VÅR FILM!

"Gledesarbeiderene" av Tobias Asplin