Ledig stilling som arbeidsleder

Vågar Produkter AS er en godkjent Arbeidsmarkedsbedrift som tilbyr varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA) til yrkeshemmede arbeidstakere. Bedriften ble etablert i 1995 og holder til i Kabelvåg. Vi er i dag 20 medarbeidere fordelt på tre avdelinger. En av våre medarbeidere fratrer for å gå over i ny jobb. Vi har derfor ledig stilling i administrasjonen/tekstilavdelingen og søker ny


Arbeidsleder - 100% fast stilling
Vår tekstilavdeling produserer klær og andre artikler i strikket ull. Vår største produksjon er røde nisseluer til den årlige landsturneen til Per Asplins forestilling Putti Plutti Pott.

I tillegg produseres en del andre tekstilprodukter, samt forefallende sy og strikkeoppdrag. Avdelingen sysselsetter i dag 8 personer.

Vi søker en person med høyere pedagogisk og/eller sosialfaglig utdanning, eller annen relevant høyere utdanning. Videre må søkere beherske håndarbeid. Søkere må være villig til å lære å beherske andre håndarbeidsmetoder, så som strikkemaskin, vev og lignende. Kreative evner og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Tilrettelegging av arbeidet for våre tiltaksdeltakere er overordnet. Arbeidsleder deltar i produksjonen. Det må påregnes en del administrative og personalmessige oppgaver. Bedriften har integrert kvalitetssikringssystemet EQUASS, og en hel del av disse oppgaver tilligger stillingen. Det samme gjelder HMS-arbeide samt videreutvikling av sosial kompetanse blant VTA-deltakerne. Da Vågar Produkter AS er en liten bedrift bidrar arbeidsledere og øvrige ansatte i ulike avdelinger ved behov. Bilsertifikat kl B kreves. Sertifikatkravet kan også oppfylles ved at søker forplikter seg til å skaffe sertifikat innen rimelig tid.

Ved like kvalifikasjoner vil kvinner bli foretrukket.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, fleksibel arbeidstid, en morsom hverdag og fantastiske kolleger!
For nærmere opplysninger vedrørende stillingen, kontakt daglig leder Thor Henrik Jensen på tlf. 76069770, eller besøk oss i Kaiveien 28 i Kabelvåg.
Søknadsfrist: 10. desember 2018.
Søknad sendes: Vågar Produkter AS, Kaiveien 28, 8310 Kabelvåg, eller pr epost til  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ny arbeidsleder på vedsentralen

Tekstilavdelingens

nisseluer-40408

Tekstilavdelingens hovedoppgave er å produsere nisseluer til Per Asplins barnemusikal Putti Plutti Pott.

Jobbfrukt

fruktkurver

Jobbfrukt er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom BAMA og en landsdekkende gruppe bedrifter som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne.

Sikkerhetsmakulering

makulering

Vi tilbyr sikker og miljøvennlig sikkerhetsmakulering til private og offentlige virksomheter i Vågan. Alt makulert materiale leveres til gjenvinning.

Vedavdelingen

vedgutta

Her produseres, pakkes og selges fyringsved i sekk.

SE VÅR FILM!

"Gledesarbeiderene" av Tobias Asplin