Bil i Nord er fast kunde på Jobbfrukt

I dag har vi spurt dem hvorfor de abonnerer på Jobbfrukt.

I moderne lokaler nede på Vorsetøya ligger Bil i Nord som er en av våre faste kunder på Jobbfrukt. Bil i Nord er forhandlere av Volvo og Ford. De har et stort autorisert verksted for Volvo, Ford og Renault. I tillegg har de og et stort dekkhotell. Bil i Nord har abonnert på jobbfrukt siden 2005, og får ukentlig levert en 7-kiloskurv og en 5-kiloskurv til sine 17 ansatte.

Anne og Marit med hver sin fruktkurv i hendene. I midten står Viggo

I dag er det servicemarkedsleder Viggo Pedersen som møter Anne og Marit når de leverer fruktkurvene.

Anne lurer på hvilken frukt som er favoritten hos dem, og Viggo svarer først sjokolade, med et stort smil, før han forteller at det nok er bananen som det først blir fritt for. Han legger heller ikke skjul på at han ikke er så glad i den tomaten som av og til er i kurvene.

Mens vi står og snakker kommer en av de andre ansatte og åpner en av kurvene. Han henter seg en banan og forteller jentene at de og jobbfrukten er ukas høydepunkt.

Bil i Nord om jobbfrukt:

– Hvorfor abonnerer dere på jobbfrukt?
Jobbfrukt er ukas høydepunkt. De ukene dere har ferie og ikke leverer er dette savnet. Det er absolutt et trivselstiltak blant de ansatte her på Bil i Nord.

– Er dere fornøyd med frukten dere får?
Det er frukt av god kvalitet og det er innbydende emballert. Vi er absolutt fornøyd. Kunne kanskje tenkt oss til annen frukt i stedet for tomat, og det kunne vært mer banan. De som er inne med fruktkurven har alltid en morsom replikk eller et sprell på lur. Vi slår ofte av en god spøk rundt fruktkurven.

– Hva er fordelene med å ha jobbfrukt?
Jobbfrukten er en gledesspreder, og vi får kanskje i oss litt mer grønt enn vi ellers ville gjort.

kurv med frukt

Jobbfrukt er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom BAMA og en landsdekkende gruppe på 80 bedrifter som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne. Ved å abonnere på Jobbfrukt tar din virksomhet et viktig samfunnsansvar, og støtter verdifulle arbeidsplasser.

Les mer og bestill jobbfrukt du også!

Hopp rett ned til innholdet